Bank Norwegian kreditkort

Bank Norwegian kreditkort är ett kort som är laddat med många fördelar. Dessa är både enkla att förstå och att använda. Kopplat till kortet finns också en individuell kredit på upp till 100.000 kronor. Kortet har ingen årsavgift och erbjuder bland annat upp till 6 veckors räntefri kredit. Som kund betalar man ingen kontantuttagsavgift, vilket är uppskattat när man har behov av att kunna ta ut pengar från närmaste bankomat. Betalar du din resa med kortet ingår dessutom både en reseförsäkring och ett avbeställningsskydd. Bank Norwegian kreditkort är med andra ord ett riktigt bra kort att ha med sig på resan, oavsett destination.

Med Bank Norwegian kreditkort kan man tjäna in poäng – så kallade CashPoints – varje gång man använder kortet. Dessa CashPoints kan sedan växlas in mot nya resor med Norwegian. Man samlar poäng genom att använda kortet, både i Sverige och utomlands. Om man kopplar kortet till Norwegians bonusprogram Norwegian Reward tjänar man dessutom in fler poäng när man väljer att flyga med bolaget.

Till detta bonusprogram finns även ett flertal intressanta samarbetspartners. I praktiken innebär detta att man kan samla poäng genom att till exempel byta elavtal mot ett som är mer fördelaktigt, boka hotell eller köpa nya glasögon. Många av dessa samarbetspartners är dessutom direkt kopplade till det individuella resandet: man kan samla poäng genom att ta bussen till och från flygplatsen, genom att parkera bilen vid långtidsparkeringen eller genom att boka plats i flygplatsloungen. Dessutom finns ett stort antal företag som bedriver onlinehandel anslutna till programmet. I dagsläget finns det över 100 näthandlare att välja bland.

Även om man inte är på resande fot kan man fortfarande tjäna in CashPoints på sina inköp, som sedan kan bytas in mot nya resor. Att ta en fika med vänner, tanka bilen eller veckohandla är bara några exempel på situationer som kan innebära att man tar ett kliv närmre nästa drömresa. Detta utan att man ens behöver fundera eller känna sig tvingad att använda separata bonuskort. Resultatet är både enkelt och smidigt.

Bank Norwegian kreditkort underlättar även vardagsinköp genom att man får en tydlig översikt på alla inköp som görs med kortet. Utöver detta stöder kortet kontantlös betalning och man kan enkelt ladda ner den smidiga appen oavsett om man använder en mobiltelefon med Android eller iOS. I appen kan man dessutom enkelt hålla koll på hur många poäng som tjänats in.

Bank Norwegian kreditkort kan även bli ett värdefullt verktyg för själva vardagsekonomin. Med kortet kan man bland annat betala fakturor, vilket kan vara väldigt smidigt om man snabbt behöver betala en räkning som håller på att förfalla. Det är också möjligt att föra över pengar direkt till lönekontot från Bank Norwegian kreditkort.

Bakom detta kreditkort står det norska flygbolaget Norwegian som startade sin verksamhet 1993 och som snabbt vuxit till det tredje största lågprisflygbolaget i Europa. Utöver detta bedriver bolaget alltså även bankverksamhet och erbjuder nu sina kunder Bank Norwegian kreditkort. Detta praktiska och smidiga kort har snabbt vunnit popularitet och har i dagsläget över 100 000 användare.